Auto’s zijn emotie. Emotie is dromen. Dromen doen wij graag. Over unieke, buitengewone, exclusieve auto’s. Uniek wat betreft de staat, buitengewoon in uitvoering en exclusief in zijn soort. Het team van Van Leuken Automotive droomt graag samen met u. Een zuinige, Duitse zescilinder diesel of een brullend paard? Wij dromen mee met passie en kennis.

Het team van THS Automotive & Van Leuken Automotive denkt graag met u mee. De vraag: “Wat vindt u belangrijk?” staat bij ons centraal. Onze service begint bij de aankoop. Hebben wij iets naar uw wens staan? Of gaan wij voor u op zoek? Overigens kan het ook zijn dat u een auto wilt verkopen. Mogen wij dit voor u uit handen nemen? Wij kiezen er voor om onze collectie bestaande uit Europese merken scherp aan te bieden, zonder concessies. Want het onderhoud besteden wij uit aan een gerenommeerde garage en inzake een autogarantie is alles bespreekbaar.

Wij verkopen niet alleen auto’s, maar ook een taxatie en vervolgens een inkoop behoort tot de mogelijkheden. Onze dienstverlening en service omvat het in consignatie verkopen van uw auto, het uitvoeren van een zoekopdracht en het uitvoeren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Hier onder vind u ons actuele aanbod:

Facebook